divendres, 17 de maig del 2013

Excursió al Salt del Sallent

Holaa!!
Fa dues setmanes vam decidir anar d'excursió al Salt del Sallent juntament amb l'Estefy i la Yemeng. Vam quedar ben d'hora, ja que per arribar-hi es tarda una hora i mitja. Amb la maleta plena d'esmorzar i aigua vam començar a caminar i caminar, a travessar el riu saltant per les pedres, continuant caminant... vam passar més d'una hora i mitja pujant muntanya amunt i... vam veure que no semblava el camí correcte ja que ens estavam allunyant del riu. Així que vam decidir començar a tornar cap al cotxe.
Això sí vam poder gaudir de molt bones vistes, de molta natura, d'un esmorzar a alta altura però... no vam acoseguir l'objectiu de poder anar a veure el Salt del Sallent. La qüestió es que un cop vam arribar al lloc l'inici del camí vam veure les indicacions del camí correcte per on havíem d'anar. Però llavors ja estavem totes cansades i no ens veiem amb suficient forçes per anar-hi.

Així que vam passar un matí igual de bonic i sobretot vam aconseguir unes fotos molt xules! Quan ja vam arribar els cotxes, vam anar cap a les gorgues de Sant Privat, ja que ens venien de camí. En allà a l'estiu si sol anar a banyar, ja que l'aigua és fresca i molt neta. Ens hi vam passar una bona estona descansant i disfrutant dels salts d'aigua i el sol.
Tant la Chandrika com la Yemeng van acabar ben agotades de tant caminar jeje!

Us deixo unes quantes imatges de la sortida!


La Chandri i jo :)

La Chandri , jo i la Yemeng ja a gran altura de la muntanya

la Chandri i la Yemeng en un salt d'aigua de les gorgues

totes dues de camí al salt

l'Estefi i la Yemeng travessant el riu saltant per les pedres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada