dilluns, 28 de gener del 2013

Sant Tomàs!

Holaa rossinyols!! :)
 
Aquest divendres era Sant Tomàs d'Aquino, la festa dels estudiants i vaig pensar que estaria bé quedar amb la Chandrika i anar a veure algunes de les activitats que preparen els estudiants d'ESO dels instituts d'Olot. Després de tantes quedades amb la colla, el grupet que hem fet, doncs també necessitava una quedada només ella i jo, per tal de parlar de les nostres coses i també fer una mica la nostra.
Cada any es realitzen diferents activitats com a celebració d'aquesta diada. El matí amb l'escola ja van celebrar aquesta diada fent diverses activitats amb altres escoles, però no en sabia res del que es feia a la tarda pels carrers del centre d'Olot.
Per això vaig aprofitar per explicar-li en què consisteix aquest dia, anar a veure la baixada de trastos i després a berenar.
 
Doncs cap a les 5 va començar la baixada de trastos. Ella no ho havia vist i li va semblar molt divertit, però també un xic períllós! Això consisteix en que els estudiants es creen com una mena de carros, trastos, bicis... per baixar per un recorregut i el que arribi fins a la meta, amb el trasto sencer i amb menys temps és el que guanya. Però alguns no portaven frens, altres no els hi girava prou i algun a mig camí se'ls va partir el trasto, molt de riure jeje!!
I en acabar, com que teníem gana i feia fred vam anar a berenar un croissant de xocolata en una cafeteria i fer-la patar una mica jeje :)
 
Per cert, el seu pare ja ha tornat de l'Índia i està molt contenta per la seva arribada ja que feia un mes que no el veia i també perquè li ha portat molta roba xula com diu ella!
 
En alguna de les pròximes sortides vull planificar-ne una en la que també vingui la Raveena, la seva germana i la meva mentorada del curs passat.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada