dimecres, 27 de febrer del 2013

aniversaris i passejades

Aquest mes de febrer ha estat ple de sortides variades tant individuals com grupals i en totes elles ens ho hem passat genial!
L'amistat amb la Chandrika cada vegada creix més i més oberta es torna amb mi. És molt riallera i divertida!

Ve doncs algunes sortides han estat pel centre d'Olot ja que li encanta anar a mirar botigues i com que ha fet bastant de fred llavors acabem anant a esmorzar amb un bon cacaolat calent per reservar-nos del fred!
A l'escola li va molt bé i em va explicar que li va fer molta gràcia una sortida que van fer algunes escoles d'Olot agrupant les aules d'acollida i en les quals s'hi va trobar alguns mentorats i que van passar un matí fent activitats diverses i com que ja es coneixien s'ho van passar molt bé.
 
 
 
FESTA ANIVERSARIS!
 
Fa un parell de setmanes vam anar al Parc Nou a celebrar els aniversaris d'en Fabri i l'Adrian, dos mentorats. Es va decidir de fer-los una festa sorpresa i que entre tots portessim menjar per poder fer una mica d'esmorzar ( galletes, croissants, patates, xocolata, sucs, aigua, llaminadures...). Llavors d'esmorzar i per tal de treure'ns el fred de sobre vam començar a fer jocs. Vam passar el matí jugant al mocador, a palo-pie, al pi, al assassí-metge-policia... i més jocs. De sobte, vam sentir música que venia de les carrosses que ja arribaven  al pavelló firal, ja que aquell dissabte era el carnaval d'Olot. Doncs,  vam començar a desperar i anar cap a la zona on es concentràven les carrosses, però quan vam arribar-hi ja no n'hi havia cap. Les dues carrosses que havíem escoltat eren la del Rei i la Reina del Carnaval i es trobaven al centre de la ciutat. Com que ja era hora de dinar vaig portar a la Chandrika a casa seva tot passant pel centre per tal de poder veure les carrosses. I sí, ens les vam creuar! La Chandrika es va posar molt contenta i tenia moltes ganes que fos la tarda per poder anar a veure la rua amb les seves amigues.
 
Va estar un matí divertit i es van crear noves amistats entre els mentorats, ja que no havíem coincidit mai tots plegats.
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada