dilluns, 28 de gener del 2013

Amb els de sempre :)

Bones,
Últimament les quedades rossinyols les fem en grup! I ja en portem unes quantes i cada vegada ens unim més i més bé ens ho passem!! Els nens/es es porten molt bé entre ells i es fantàstic!! Les sortides que organitzem ens ho passem pipa tots!
Bé doncs, el dissabte 12 de gener vam anar al pavelló d'esports d'Olot a veure alguns partits de bàsquet i seguidament a jugar a la pista! Vam ser la Cristina i l'Adrian, la meva mentorada la Chandrika i també es va apuntar la seva cosina, Ish. Vam passar un matí diferent a la resta de sortides, més tranquilet i jugant a bàsquet!
 
 
 
 

El dissabte 19 de gener vam quedar la "colla" com diu la Cristina, és a dir, Estefi i Yemen, Cristina i Adrian i la Chandrika i jo. Vam anar a les cabanyes del Garrell que estan a Argelaguer i ja estan quasi desmontades ja que estaven en perill. La Chandrika l'any passat ja hi va anar, però com que li van agradar doncs hi vam anar.
Després vam anar a Sadernes on no havien estat mai i vam voltar per allà! L'aigua del riu és quasi cristal·lina però n' hi havia molt poca. Vam jugar a veure qui feia rebotar més vegades la pedra a l'aigua i llavors vam passar pel cim del pont. Va estar molt bé i el temps també ens va acompanyar!
 
I per acabar, vaig proposar d'anar a jugar a la pista del poble de Montagut i fer jocs de pilota. Vam jugar a matar conills, al cau de bàsquet i una mica a futbol.
 
Com sempre vam passar un matí ben divertit i preparats per la pròxima sortida! Cada vegada esperen amb més ganes que arribi el dissabte el matí! La veritat que aquest any l'estic disfrutant molt més que l'anterior, ja que alguns mentors ens hem ben avingut i organitzem varies sortides amb grup així els nens també s'ho passen millor!
 
 

A les cabanyes del Garrell


Sadernes, Pont de Llierca
Estic molt agraïda d'haver pogut fer el projecte amb la Chandrika ja que estem molt unides i ens ho passem molt bé! I ella també ho estar per poder repetir i per la mentora que li ha tocat :)) jejjeje!
Per cert, a vegades també veig a la Raveena i m'alegre poder continuant sabent d'ella!














 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada